Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut behandling?

Høj faglighed & kvalitet

Telefon: +45 35 35 76 28
Email: hostrupstand@hotmail.com
Adresse: Hostrups Have 60, 1954 frederiksberg

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut behandling?

Ved pludselig opståede tilstande såsom traumer eller smerter er det muligt at få en tid samme dag, som du ringer. Ring dog helst så tidligt på dagen som muligt. Vi vil så have mulighed for at hjælpe dig med smertebehandling eller lignende. Du skal dog regne med, at den endelige behandling sandsynligvis må klares på en ordinær aftalt tid.

Kontakt os på 35 35 76 28

Hvornår er en akut tandlæge nødvendig?

En akut tandlæge kan være nødvendig i forskellige tilfælde. Hvis du har tandpine og smerter, er det en god idé at få en tandlæge til at kigge på problemet hurtigst muligt, da en tandpine har risiko for at blive vedvarende og sværere at holde nede. Hold gerne smerterne nede med smertestillende eller ved at holde noget koldt mod området. På den måde kan du forsøge at mindske smerten og forhindre, at smerterne forværres.

Hvis du oplever akutte tandgener og smerter, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi hjælper dig trygt igennem hele forløbet og udbedrer eventuelle skader, så du ikke skal være generet. Hvis du lider af tandlægeskræk, er vi ekstra opmærksomme og hjælper dig med at slippe af med din frygt. Vi har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med tandlægeskræk til at blive rolige og trygge ved at gå til tandlægen.

Kontakt os

Ring til os på telefon 35 35 76 28 for en akut tandlægetid i København og lad os hjælpe dig ud af dine tand problemer. Du kan også kontakte os ved at sende en mail til os.

Åbningstider

Mandag: 09.00 – 13.00
Tirsdag: 09.00 – 16:00
Onsdag: 09.00 – 17:00
Torsdag: 09.00 – 15:00
Fredag: 09.00 – 14:00
Lør-Sø: Lukket

Kontakt