Rodbehandling

Smertefrit og omsorgsfuldt

Høj faglighed & kvalitet

Telefon: +45 35 35 76 28
Email: hostrupstand@hotmail.com
Adresse: Hostrups Have 60, 1954 frederiksberg

Rodbehandling

Smertefrit og omsorgsfuldt

Hvis der er gået betændelse i tandens nerve, eller nerven er død, er rodbehandling nødvendig for at bevare tanden. Der er mange årsager til, at en tandnerve kan blive syg.

Det kan eksempelvis være caries (huller), revner (infraktioner), traumer (slag på tænderne) eller store fyldninger og kroner som ligger tæt på nerven. Symptomerne kan variere meget lige fra kraftig tandpine til let ømhed. En død nerve kan udvikle sig til en tandbyld.

Efter lokalbebøvelse borer man ind til nerven. Man fastlægger rodkanalernes længde elektrometrisk eller ved hjælp af røntgen. Derefter fjerner man det syge nervevæv helt ned til rodspidsen samtidig med, at man desinficerer rodkanalerne.

Rodbehandlingen afsluttes med, at de rene rodkanaler fyldes med et rodfyldningsmateriale. Som regel foregår rodbehandling over flere besøg, og det er ofte ikke muligt, at forudse hvor vanskelig behandlingen kan blive. Rodkanaler varierer både i form og antal; men man må bruge den tid, der skal til.

Vi bruger den bedste teknik indenfor området, hvilket gør behandlingen hurtig og effektiv til mindst gene for dig. Det er undertiden nødvendigt, at tanden efterfølgende beskyttes med en krone, da rodbehandlede tænder er meget skrøbelige.

 

Åbningstider

Mandag: 09.00 – 13.00
Tirsdag: 09.00 – 16:00
Onsdag: 09.00 – 17:00
Torsdag: 09.00 – 15:00
Fredag: 09.00 – 14:00
Lør-Sø: Lukket

Kontakt